EMAIL ADRESA info@imp-coils.com
POZOVITE NAS 00387 62 126 645
RADNO VRIJEME PON-PET 7:30 do 16:00
APLICATIONS

O nama

O nama

IMP Coils d.o.o. Sarajevo, je kompanija koja se bavi proizvodnjom i servisiranjem grupe proizvoda iz oblasti grijanja, klimatizacije i rashladnih tehnika.
Kompanija je počela sa radom krajem 2017. godine, nastala kao produkt okupljanja zaposlenika firme Uniklima d.d. Sarajevo, sa zajedničkim ciljem, nastavak unaprijeđene proizvodnje izmjenjivača toplote, te distribuciju na regionalnom i međunarodnom tržištu u što boljem izdanju.
Mlada smo i ambiciozna kompanija, čiji stub čini tim inovativnih i mladih inžinjera, te stručni i precizni radnici, kojima je jedini cilj realizacija vaših zahtjeva po visokoevropskim standardima.
Naš tim je spreman preuzeti izazov globalnog tržišta i prikazati BiH proizvod prepoznatljivim kako na lokalnom, tako i na regionalnom i međunarodnom tržištu svojom kvalitetom.

Picture8

Naše vrijednosti

Zadovoljni klijenti
Proizvodni proces je maksimalno usmjeren zahtjevima i potrebama klijenata. Naš primarni cilj je zadovoljan klijent/kupac, a to postižemo pažljivim slušanjem vaših potreba i želja, te realizaciju i rješenje na najbolji mogući način.

Kao uslov zadovoljne klijentele su kvalitetni proizvodni procesi i proizvodi. U tu svrhu biramo najbolje materijale i alate i najpreciznije pristupamo realizaciji zahtjeva.
Danas, proizvodni proces u IMP Coils d.o.o. Sarajevo, je prilagođen:

dvostrukom modelu proizvodnje,
standardnom i projektnom proizvodu,
usmjerenju ka zahtjevima projektanata,
pružanju tehničke podrške projektima,

što je imperativ zahtjevu tržišta i dosljedna primjena modela JIT (Just In Time) i QP (Quality Product).

Za postizanje prestižnih rezultata na tržištu, osnova su uposlenici koji su posvećeni poslu i čiji se rad adekvatno vrednuje. Zadovoljan uposlenik je primarni osnov za priču o zadovoljnoj klijenteli i kvaliteti. Konstantne obuke, treninzi i usavršavanje je ono čemu pridajemo posebnu pažnju i težimo stalnom napretku.

Iako smo mlada kompanija u ovom obliku, kao tim nastao iz Uniklima d.d iza sebe imamo mnoštvo uspješnih projekata i klijenata koji su ostali vjerni našim uslugama. Jedan od naših vodećih principa je steći vaše povjerenje i želju za stalnom saradnjom, na obostrano zadovoljstvo. Povjerenje je neophodno, ono nas čini pouzdanim i odgovornim partnerom našim klijenatima i doprinosi društvu.

GALERIJA

IMP Coils d.o.o.

Imate pitanje ili komentar

Kontaktirajte nas!

27 Partnera
50 Projekata
25 Proizvoda
100 Pratitelja
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!