EMAIL ADRESA info@imp-coils.com
POZOVITE NAS 00387 62 126 645
RADNO VRIJEME PON-PET 7:30 do 16:00
APLICATIONS

Reference

IMP Coisl d.o.o. Referenca

Tradicija proizvodnje počinje od Uniklima d.d. koja je počela sa proizvodnjom izmjenjivača toplote 1974 god.
Do razvoja i promjena tehnologije proizvodnje izmjenjivača toplote dolazi 2005. god. privatizacijom Uniklima d.d. od strane Hidria grupacije. Uniklima uspijeva implementirati sistem definisan standardom ISO 9001 i odgovoriti zahtjevima globalnog tržišta.
Preuzimanjem IMP Klima iz Slovenije i Uniklima d.d. iz Sarajeva, od strane Lindab grupacije , uvodi se sistem praćenja analize pristupa tržištu. Fokus Lindab grupacije je gotov proizvod, tako da je proizvodnja izmjenjivača toplote kao poluproizvod zadatak kooperanta, odnosno razlog nastajanja firme IMP Coils d.o.o. koja preuzima obavezu implementacije sistema po ISO 9001 standardu.
Tim koji čini kolektiv IMP Coisl d.o.o. su uspješni zaposlenici, sa stečenim znanjima na raznim projektima kao što su na objektima:

Takodjer stečena znanja sa kolegama regiona i EU:

Fokus

Težnja za unapređenjem i poboljšanjem proizvodnog procesa kao i poboljšanje sistema razmjene informacija ogleda se u što boljem odgovoru na izazov globalnog tržišta , te IMP Coils d.o.o. nudi proizvod kao dokaz korisnicima, za ispravan odabir nas kao partnera. Svaki zahtjev klijenta prihvatamo kao izazov. To podrazumjeva biranje najbolje mogućeg rješenje koje moderna računarska oprema i mašine mogu ponuditi.

Trenutni projekti u završnoj fazi su

Izmjenjivači toplote za klima komore objekat Kasindol Bolnica;
Izmjenjivači toplote za klima komore objekat u Iranu;
Izmjenjivači toplote za klima komore objekat u Francuskoj;
Izmjenjivači toplote za sušare …

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!